Wedstrijdverslag U14 1 – MBCA Jongens U14 3

Verslag van de wedstrijd in de Vang tussen U14 1 en MBCA Jongens U14 3 op 2 November 2014 om 15:30.

De wedstrijd was heel erg spannend. In het eerste kwart ging het heel goed en de Windmills hadden voorsprong en MBCA was ook heel goed, maar iets minder Na het eerste kwart 16-8 voor de Windmills met hele goeie samenwerking van Chaim, Atince, Wouter, Lotte, Dana en Jay.

Maar in het 2e kwart werd het nog spannender en er werd feller gespeeld en de MBCA kwam terug met de puntentelling. De windmills kregen veel tegen doelpunten maar bleven voor staan en bleven doorgaan en de Windmills stond al bijna gelijk aan met de MBCA. Er werden veel waarschuwingen gegeven en MBCA kreeg telkens een vrije worp, want de Windmills hadden al 5 fouten gemaakt.

En in het 3e kwart stonden we gelijk en maakt Jay, Atince , Wout en Chaim een paar mooie acties. De windmills kwamen weer op voorsprong en werd er goed aangevallen en verdedigd. Maar toen viel Atince [de guard] en had veel pijn en werd gewisseld.

En in het 4e kwart het ging iets minder goed, omdat Atince eruit was. Hij was echt heel goed bezig, maar toen werd hij er weer in gewisseld en maakte Jay, Wouter en Atince veel mooie acties en maakte een paar layups.

Het was een goeie fanatieke wedstrijd geworden. De coaches [Martin en Paul] moedigde heel goed aan en de trainer aan de zijlijn [Erkan] moedigde ook heel goed aan. De stand was uiteindelijk 48-44 geworden en de Windmills hadden gewonnen en het was een hele goeie wedstrijd.

Verslag geschreven door Jay Dort.