• Logo

  Nieuwsbrief december 2022

  In deze nieuwsbrief staat informatie over:

  Nieuwe website;
  Contributie;
  Traininginformatie (vakantie + nieuwe teams);
  Juryschema.

  Nieuwe website

  In oktober is de website van The Windmills offline gegaan. Vanaf vandaag is de nieuwe website online. Ga naar www.thewindmills.nl om de nieuwe website te zien!

  www.thewindmills.nl

  Contributie

  Het bestuur zal vandaag (10 december) beginnen met het innen van contributie.

  Enkele leden hebben nog contributie voor het seizoen 2020-2021 & 2021-2022 openstaan. Dit bedrag zal opgeteld worden bij de contributie voor 2022-2023. Als er vragen zijn over de openstaande contributie dan kan er contact opgenomen worden met penningmeester@thewindmills.nl

  Betaalinformatie staat in de factuur die is verzonden naar het bij ons bekende emailadres.

  Termijnen
  De contributie zal in 5 termijnen betaald worden.

  Trainersinformatie

  Als vereniging zijn wij flink aan het groeien. Wij hebben dit seizoen al 40 nieuwe leden en 6 nieuwe trainers. Ook hebben nog steeds 50 leden op de wachtlijst staan. Om de 50 nieuwe leden ook een plek te geven zoeken wij nog meer enthousiaste basketballers die jongeren willen helpen met het leren basketballen bij The Windmills.

  Formulier training geven

  De laatste trainingen van dit kalenderjaar zijn op woensdag 21 december (en op vrijdag 23 december voor basisteam 1 & 2).

  De eerste training in het kalenderjaar 2023 is op maandag 9 januari (en voor de basisteams op woensdag 11 januari).

  Juryschema

  Een nieuwe versie van het juryschema (versie 10 december 2022) is als download bijgevoegd. Het schema kan via met een klik op de onderstaande knop gedownload worden. Deze zal ook via een aparte email en via de Whatsappgroepen gedeeld worden.

  Juryschema