Vandaag start seizoen 2018-2019!

lebron-start-seizoen-windmills-2017-2018

Het is weer bijna zover; over een aantal uren rennen de leden van The Windmills na een paar maanden rust weer over de trainingsvelden! De teamindeling voor het seizoen 2018-2019 staat online, net als de trainingstijden. Deze tijden en locaties zijn – op een aantal uitzonderingen rond de Algemene Ledenvergadering en tijdens toernooien – het hele seizoen hetzelfde. Lees hieronder meer over de trainingstijden, teamindeling en de ALV.

Trainingstijden

Op maandag 3 september zullen de eerste trainingen van het seizoen plaatsvinden. De maandagtrainingen zijn niet in Zaanstad-Zuid, maar in de gymzalen Noorderven en Schaarsven (hier vind je de locaties). Onder trainingstijden kun je zien welke teams er dan trainen en op welke tijd dit gebeurt. Hetzelfde geldt voor woensdag 5 september, de dag waarop sommige teams al hun tweede training hebben, maar de meeste voor het eerst weer in het nieuwe teamverband basketballen. Wel wijken de trainingstijden op deze eerste woensdag af, omdat de Algemene Ledenvergadering dan plaatsvindt.

Teamindeling

De meeste spelers weten al in welk team ze aan het eind van vorig seizoen zijn ingedeeld voor het seizoen 2018-2019. De indeling vind je nu ook op de website onder Teams.

Wedstrijddata

De wedstrijdtijden staan al ingepland op de basketball.nl  app en zullen ook zo snel mogelijk op de website verschijnen.

ALV: Algemene Ledenvergadering op 5 september

De ALV vindt plaats op woensdag 5 september. Deze avond zullen de trainingstijden afwijken van de reguliere tijden, zodat iedereen aanwezig kan zijn bij de vergadering. Dit is belangrijk – ook voor ouders van jeugdleden – omdat er op deze avond belangrijke wijzigingen voor het aankomende seizoen worden besproken en we als bestuur kort vertellen hoe we het vorige seizoen hebben ervaren en hoe we het dit seizoen beter willen doen; zelf maar ook met jullie als leden. Informatie over de ALV en trainingstijden op die avond volgt snel.