Uitnodiging Vrijwilligersavond 10 april

Zoals je weet draait The Windmills geheel op vrijwilligers. Niet alleen helpen (ouders van) leden mee met de wedstrijden door bijvoorbeeld te fluiten of jureren, maar zijn er ook vrijwilligers die op een andere manier hun steentje bijdragen door te coachen of te trainen.

Toch is er een tekort aan vrijwilligers om de club draaiende te houden. Daarbij komt dat een aantal bestuursleden hun functies aan het einde van het seizoen zullen neerleggen. Er zijn dus nieuwe enthousiastelingen nodig!

Op de vrijwilligersavond zullen we bespreken waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken. Dit kan iets kleins zijn, bijvoorbeeld bij het organiseren van een toernooitje Of iets groters: door bijvoorbeeld plaats te nemen in het bestuur. Op deze bijeenkomst zullen we het dus hebben over wat er allemaal geregeld moet worden en of er mensen zijn die daarbij willen én kunnen helpen.

Sommigen van jullie hebben al kenbaar gemaakt interesse te hebben om plaats te nemen in het bestuur of anderzijds te helpen. Misschien is niet alles even duidelijk nog. Wij zullen daarom op deze avond dan ook dieper ingaan op de taken van de verschillende bestuursleden en er is ook tijd voor (persoonlijke) vragen.

Wij ontmoeten jullie graag op dinsdag 10 april a.s. in Sporthal Zaanstad-Zuid om 19:30 uur.

Heb je vragen vooraf? Stel deze dan aan info@thewindmills.nl. Wij zullen je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.