U22-1 wint wederom verre uitwedstrijd

image

     Vs      

Zaterdag 17 oktober, Barendrecht

U22 begon de wedstrijd tegen U22 van CBV Binnenland met maar 7 spelers en zonder coach Vincent. De aanwezige spelers en assistent coach Alexander hadden er alsnog alle vertrouwen in deze wedstrijd te winnen.

Door 8! aanvallende rebounds stond Binnenland na het eerste kwart voor met 24-17. Het 2e kwart ging redelijk gelijk op, maar door tijdens de rust weer even goed door te spreken wat de tactiek zou worden, kwam U22 met een 9-2 run begin 3e kwart goed terug in de wedstrijd.

Helaas kwam startte Binnenland aan het eind van het 4e kwart een 8-0 run, waardoor U22 met 2 punten achter kwam te staan met minder dan een minuut te spelen. Gelukkig kon Yorrick een goede steal pakken bij een inbound en kon ook Yorrick 3 vrije worpen raakschieten, zodat het verschil 1 punt was in het voordeel van U22.
Binnenland nam met 18 seconden over een time-out. Door goed verdedigen van U22 kon Binnenland niet scoren. U22 pakte de rebound en passte snel naar voren en verwachtte met nog 8 seconden op de klok een fout om de klok te stoppen. Binnenland deed echter niets meer en dus kon U22 de overwinning rustig uitpassen.

Topscorer: Luis da Graca met 22 punten.