Reminder: Algemene ledenvergadering!

ALV

 

Beste Windmillers,

De trainingen gaan weer van start en dat betekent dat er ook weer een Algemene Ledenvergadering op de agenda staat. Deze vindt plaats op woensdag 6 september a.s. om 20:00 uur in Sporthal Zaandam Zuid.

Tijdens deze vergadering zullen er een aantal belangrijke zaken besproken worden m.b.t. het aankomende basketbalseizoen en zullen er nieuwe bestuursleden aan jullie worden voorgesteld. Het is belangrijk dat iedereen hierbij aanwezig is, want samen met jou bespreken we hoe het komende jaar eruit zal zien en is er ruimte voor ideeën/vragen. Ouders zijn daarbij ook van harte welkom.

Voor de ouders van u12-1, u12-2, u14 Jongens en u14 Meisjes is het extra belangrijk om aanwezig te zijn m.b.t. veranderingen in het beleid omtrent het jureren tijdens thuiswedstrijden. Vanaf dit seizoen zullen de ouders van leden uit deze teams gevraagd worden om te tafelen bij wedstrijden van het team van hun kinderen.

Omdat we willen dat iedereen bij de vergadering aanwezig is, zullen er geen trainingen op deze avond plaatsvinden tussen 20:00 uur tot 21:00 uur. Dus de trainingen van de leden die tussen 20:00 uur tot 21:00 uur trainen zullen worden verschoven naar een ander tijdstip. Dit geldt voor de volgende teams:

u18-3 zal op woensdag 6 september om 18.00-19.00 uur in sporthal Zaanstad Zuid trainen samen met u18-2.

Dames 1, Heren 4 en Heren 5 zullen op woensdag 6 september om 21.00-22.30 uur in sporthal Zaanstad Zuid trainen samen met de rest van de senioren.

Heb je de notulen van de vorige ALV nog niet ontvangen, stuur dan even een mailtje naar: ezbcthewindmills@gmail.com.

Tot dan!

Het Bestuur